Leef!

Sportschool binnenklimaat.

Als klant van LEEF! sta je er nooit alleen voor. Onze visie is dat mensen zelf de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze voldoende en goed ondersteund worden. LEEF! is innovatief, professioneel, werkt klantgericht, vol passie en met een lach. Bij presteren hoort uiteraard ook een uitstekend binnenklimaat. Daarom zijn er Cobra Climate sensoren geplaatst zodat inzicht kan worden geboden in de luchtkwaliteit..

Hierdoor kunnen de benodigde maatregelen worden geïnventariseerd en kan objectief worden vastgesteld dat het goed zit met het binnenklimaat.

In veel gebouwen is hak-en breekwerk lastig, en/of is het gebruik van bestaande IT netwerken niet snel mogelijk ivm processen en procedures (van derden). Met onze Climate Sensors kunnen we supersnel een oplossing implementeren.

 

Wat hebben we gedaan

In 2023 zijn sensoren op handige plekken opgehangen, waarmee het CO2 gehalte binnen het pand permanent wordt gemeten. Daarmee kunnen de prestaties van de klanten worden gerelateerd aan het binnenklimaat. Dit is een unieke oplossing die voor sporters echt helpt om hun prestaties te optimaliseren.

 

De resultaten

CO2 waardes meten – Relateren aan sportprestaties. – Verbeteringen inzichtelijk.