Cases overzicht.

Project image

Juniper Workplace safety.

Juniper heeft een uitgebreid programma om de medewerkers gezond te houden en aan alle normen te voldoen in Corona tijd. Naar aanleiding van onze samenwerking is een project is gestart om Cobra Climate sensoren te plaatsen zodat inzicht kan worden geboden in de luchtkwaliteit.

Project image

Swart Healthy Office Werken zonder zorgen.

Swart wil haar medewerkers een zo gezond mogelijke kantooromgeving bieden. Na klachten over de ventilatie hebben wij de Cobra Climate sensoren geplaatst die continue de luchtkwaliteit meten, gecombineerd met het Cobra Climate Dashboard.

Project image

Markatin Healthy OfficeGezond van binnen.

Markatin in Zaandam wil de huurders in alle opzichten een duurzame omgeving bieden. Met zonnepanelen, automatisch LED verlichting. Maar ook door continue de luchtkwaliteit te meten met de Cobra Climate sensoren.

Project image

Sweco Happy Building appMet Internet of Things.

In opdracht van Sweco en samen met partners Appedemic en TNO is een nieuw concept ontwikkeld waarmee we mensen helpen zich lekker te laten voelen in gebouwen.

Project image

Lelystad Airport Businesspark (LAB) Duurzame mobiliteit.

In samenwerking met de Provincie Flevoland is een combinatie van Web, Wireless en IOT technieken ingezet. Hiermee heeft LAB als eerste industriegebied in Europa middelen ter beschikking om bezoekers te meten, voorspellen én beinvloeden.

Project image

Cobra Systems Meer dan 50 cases

Wij meten, voorspellen en beïnvloeden voor onze klanten het gedrag van meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar. Voor ons is de integrale ‘customer journey’ het uitgangspunt, in plaats van techniek. Dat is de enige manier om snel en efficient te zorgen voor meetbaar succes.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Polygon Buildings