Healthy City.

Wij koppelen (klimaat)doelstellingen zoals CO2 reductie aan een persoon. Dat is de beste manier is om daadwerkelijk gedrag te meten en te beïnvloeden.

Klimaatakkoord Parijs 2020-2050.

Wij geloven dat we de klimaatdoelstellingen alleen kunnen gaan halen door beïnvloeden van het gedrag van de mens. Tot nu toe was het verkrijgen en interpreteren van data het grootste probleem. Te veel, te weinig of niet-relevante gegevens verzamelen zorgt voor enorme kosten en doorlooptijd, en kan grote risico's met zich meebrengen.

Climate Image

Hoe kun je dat aanpakken?

  • Het uitgangspunt is de Digitale User Journey (klantreis) van de bezoekers. Dit betekent dat we de activiteiten en het budget precies op de juiste plek richten, zodat we nauwkeuriger kunnen meten, realtime kunnen handelen en veel sneller resultaat bereiken.

  • Nu we weten wat de juiste data is om te verzamelen, gaan we aan de slag. Hierbij worden -uiteraard privacyvriendelijk- gegevens achterhaald van systemen en mensen. Dat kunnen sensoren zijn, websites, apps of apparatuur zoals smartphones. Het is vooral van belang om mensen te benaderen met een goede marketing boodschap. Immers, gedragsverandering is het doel.

  • We meten continue het succes, dat is relatief eenvoudig omdat we precies weten naar welke KPI's we op zoek zijn, en we hebben het meetsysteem naadloos opgenomen in elke interface met personen of apparatuur. Dit maakt ons in staat om real-time te meten en bij te stellen. Omdat niemand het leuk vind om de hele dag naar een dashboard te turen, zijn er automatische rapportages en push meldingen.

Databronnen die erom doen.

Wij werken al sinds de start in 1985 met data en databases. Sinds 2011 richten we ons op het definiëren en optimaliseren van de Customer Journey en de bijbehorende KPI's. Daarbij verzamelen we de benodigde gegevens uit digitale bronnen, zowel online als op locatie.

Meer dan 20 miljoen eindgebruikers komen jaarlijks met onze systemen in contact. Organisaties als Spaces, Iamsterdam, Pathé en Lelystad Airport BP vertrouwen op ons.

Climate Image
Climate Image

Onmiddelijk op de hoogte.

Een moderne oplossing vraagt om een moderne manier van informeren. Doelen kunnen worden ingesteld en je kunt bijvoorbeeld via Telegram push berichten op de hoogte worden gehouden van de voortgang.

Automatisch relevante rapportages.

We maken de data actionable, ofwel je hoeft er niet alleen naar te kijken, je kunt er ook wat mee doen. Realtime, op basis van rules en koppelingen met digitale kanalen. Bijvoorbeeld de constatering dat ergens een vrachtwagen stilstaat, betekent automatisch een berichtje naar relevante mensen of systemen. De beperking zit in de creativiteit.

Climate Image

Welzijn bezoeker centraal.

Wij maken de ambitie waar om een integrale en individuele CO2 uitstoot te meten en daarop te kunnen sturen.

Wil je ook een gezond gebouw?

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Polygon Buildings